04 September 2012

SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !

Assalammualaikum, salam sejahtera, & salam satu Malaysia. 

Actually, dalam sejarah hidup dan dalam seumur kehidupanku, ini first time saya joi SEGMEN macamni, entah tak tau kenapa harini tiba-tiba teringat seorang member bagitau pasal mende alahni, kata dia, kalau kita rajin berblog & bersegmen, kemungkinan rating Blog kita akan naik.. insyaallah. itu yang orang cakap, saya tak cakap apa apa pun. kui kui kui.. So, tadi hakak, ada singgah blog Mizz Wenn Comel ni. and ternampak pula yang cik ween ada buat segmen hot hot gitu..Saja cuba nasib, mana tau follower jadi ramai lepas ni.. kan? hehe.. so, kalau u'oll nak meramaikan lagi follower u'oll dibulan ramadhan ni, apa lagi, Jom klik banner bawahni dan join! :) check it out!!

KLIK BANNER UNTUK JOIN!



due date Segmen ni pada - 6 September 2012..  so jangan lepaskan peluang untuk join yer. ^_^'

♥TERIMA KASIH DAUN KELADI, KLIK LIKE JIKA SUDI♥

27 comments:

  1. thanks join , jom bw suma peserta untuk meningkatkan followers andaaaa =)

    ReplyDelete
  2. slm kenal n folo...

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  3. datang membuat kunjungan balas dan follow anda..salam kenal..

    ReplyDelete
  4. membalas kunjungan n follow juga..
    selamat berkenalan..:)

    ReplyDelete
  5. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    follow ..

    ReplyDelete
  6. d0ne f0ll0w ! dari segmen sama ;D f0ll0w back kay ?

    ReplyDelete
  7. Salam..Jaja dah follow awak..jempot FOLLOW Jaja balik..
    jempot juga join GIVEAWAY Dari Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita dah follow back :)
      hi.. hihihi

      Delete
  8. ieza datang sambil folo sini, dari segmen sama, jemput folo ieza pulak

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute blog awak.. done follow back ^_^

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. salam, saya dah follow awak.. sudilah follow blog saya balik okay ^^ thankss :)

    http://fiezahsuhaimi.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  11. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    follow sini juga dari segmen yg sama..

    salam kenal

    ReplyDelete
  12. dtg dr segmen yg sama... sbg memenuhi syarat blog ini telah di follow...

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-by-mizz-wenn-jom.html

    ReplyDelete
  13. done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan.. pius singgah dari segmen yang sama..:) meh la ke blog pius..

    ReplyDelete
  15. hye .. singgah dr segmen sama :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum ....mama dtg dr segmen yang sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  17. Hyeee..
    Datang dri segmen yg sma..
    Dah follow,

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum.. jalan-jalan kat sini^^ sudi-sudikanlah diri menjelajah blog amalia..

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  19. Salam kenal dan follow
    Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Maaf mencelah disini...
    Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
    Penyertaan sehingga kini 83 blogger !!!

    ReplyDelete
  20. Dari segmen yang sama!=) Dah follow kamu, nanti follow balik ya.;) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete